• darkblurbg

Dit heb ik nog nooit eerder durven te vertellen….

Deze zin herkent u vast wel. Het kost mensen vaak heel veel moeite een geheim te vertellen, terwijl zo’n geheim zelfs een last kan zijn.

Uit eerdere acties op dit gebied is gebleken dat er enorme behoefte is aan het delen van geheimen. De respons was in veel landen stormachtig, op één voorwaarde: de schrijver van de bijdrage moest volstrekt onherkenbaar zijn!

Wilt u uw geheim ook graag naar buiten brengen? Dat kan op deze site. En volledig onherkenbaar.

Schrijf of type uw geheim op een briefkaart of een vel papier, eventueel met een illustratie, en stuur uw bijdrage in een envelop met postzegel zonder afzender naar:
Stories and Secrets, Postbus 9501, 1006-GA-Amsterdam.

Wij zorgen dan voor publicatie.

Els P (pseudoniem) "Ik val als een blok voor Mark Rutte... Niemand weet dat..." 27-3-19

En niemand mag dit weten! Want in mijn omgeving zou het niet alleen met ongeloof ontvangen worden, ik zou er ook vreemd op aangekeken worden: hoe kan je nu op zo'n asexueel, plastic type vallen?! Ik weet het, macht erotiseert, maar dat is het niet. Hij windt me gewoon op. Ik kijk zoveel mogelijk naar de uitzendingen Gesprek met de Minister President. Die neem ik zelfs op. Mijn vriend heeft niks in de gaten, hij verbaast zich wel over mijn bijzondere interesse in de politiek...