• darkblurbg

Met deze website doe ik mezelf een plezier, en u hopelijk nog meer. Al jaren kan ik op mijn werk of priv├ę genieten van verhalen uit het leven van mensen. Soms waren het verhalen, zelfs geheimen, die mensen nooit eerder hadden verteld, omdat ze daarvoor geen veilige plek konden vinden. Ik hoop met deze site in die behoefte te voorzien.

Daarnaast ben ik mede door mijn werk steeds meer geïnteresseerd geraakt in het denken van de mens. Ons denken staat nooit stil, behalve tijdens onze slaap. Over dromen zijn boeken vol geschreven, maar over ons denken is weinig te vinden. Het hoeft (nog) niet wetenschappelijk te zijn, maar het zou toch mooi zijn als we met elkaar meer antwoord krijgen op de vraag wat ons in gedachten bezig houdt?!

Zoals gezegd haalde ik veel inspiratie uit mijn werk. Nu nog, want ik ben ook na mijn pensioen nooit gestopt met werken. Als organisatie-andragoog hield ik me vooral bezig met de kunst van het veranderen, zowel bij organisaties als bij groepen en individuele mensen. Dat kwam goed van pas in mijn werk als organisatieadviseur. Wie hierover meer wil weten verwijs ik graag naar de links op de homepage.

Voor deze site ben ik uw partner. Waar nodig kan ik een aantal vertrouwelingen uit mijn omgeving vragen mee te lezen. Om de site zo toegankelijk mogelijk te houden worden uw bijdragen gratis geplaatst. Daar komt pas verandering in als het werk voor deze site niet kosteloos vol te houden is. Dat beloof ik u.

Laurens Schrijvers van Zenden